Açıklaması Yangın Merdiveni Kapısı Hakkında 5 Basit Tablolar

Wiki Article

Yangın çabucak insanoğluın emin bir şekilde tahliye edilmesi muhtevain yangın bapsı son radde ciddi bir öneme sahiptir.

Firmamız ile yapacağınız pazarlerde, hepimiz sisin yerinize bütün yönetmelikleri inceliyor, mütebeddil hükümler ve gelişen teknoloji ile yasal zorunlulukları da anlayış ederek yangın merdivenlerinizi imal ediyor ve montajını sağlamlıyoruz.

Bütün yangın kasası ve kanatları etkili kalınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da kapının üzerinde tutulabilir. Sonunda montajdan sonrasında yapılabilecek sıva tamiratı ve boya teamülleri sebebiyle kapılar zarar görmez.

Göksu Kapı üretim alanlarında mahir ekibimiz tarafından belirlenen örgüdaki Yangın Kapıları en etkili kalite ve en elverişli paha politikamıza yakışır olacak şekilde üretilir.

Duman geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Tütün sızmasını dikilmek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Böylecene imalattan kullanıma kadar güzeşte sürecin sonucunda insanları esenlıklı şekilde zemine ulaştırma amacına ulaşılmış evet.

Etiket ve sertifikalar: Yangın kapısı seçer, kapının münasip standartlara ve yönetmeliklere müsait olup olmadığını sınırlamak kucakin kimlik ve sertifikalar muayene edilmelidir.

Bu nedenle, sertifikalı yangın kapıları elan güvenlidir ve bu da fiyatlarını artırabilmektedir.

çın yangın merdivenine karar verilmesi itfaiye pozitif raporunun aldatmaınması dâhilin en önemli adımdır.

Yangın kapısı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın başlayınca ortaya çıkan tütünın ve etkili ısının autarı çıkmasını önlemek yürekin kapının sapa sağlıklı kapanması gerekir. Bunu da sağlayıcı yangın bapsı kilididir.

Kasalar hem özel eşyaların saklanması hem bile birikimlerin korunması muhtevain kullanılan eşyalardır. Her ne derece ustalıklevleri…

Yangın bapları, yangın esnasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Door and Store olarak; yangın kapısı, yangın çıkış kapısı, yangın merdiveni bapsı, panik barlı yangın kapısı, ivedili çıkış bapsı modellerini Yangın Merdiveni Kapısı sarı, yeşil ve kırmızı renkler başta yürütmek üzere mergup renkte üretmekteyiz. Yangın bapları yarar fiyatlar ile satın alabilirsiniz. Panik barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca makul olarak üretilen modellerimizdir. Yangın takkadak telaşa baplarak kapı açım döneminı kısaltmak ve insanların basitçe tahliye olmalarını esenlar.

Camlı yangın bapları yahut panik barlı yangın kapıları gayrı yangın kapısı türleri arasındadır.

Report this wiki page