Büyülenme Hakkında Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Kapının kendi kendisini kapatmasını katkısızlayabilen yaylı menteşenin canipı teselsül opsiyonel olarak allıkınan hidrolik branş ile elan kesif kullanma sağlamlanabilir.

3-) Yangın merdiveni kapılarının birbirinden olabildiğince uzak olması gerekmektedir. Yağmurlama sistemi sıfır binada yangın merdivenleri arasındaki mesafe diyagonal mesafenin nimsından, evetğmurlama sistemi kâin binalarda ise diyagonal mesafenin 3de 1’inden azca olmamalıdır.

Metanet: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve belirli bir müddet süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına bakarak belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Kanatlardan biri sabit tutulabilir, müstacel durumda bir pim mekanizması ile haydi haydi açılması esenlanabilir.

Tüm yangın kasası ve kanatları yüce sözınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da bapnın üzerinde tutulabilir. Böylecene montajdan sonra dokumalabilecek sıva onarımı ve boya meslekleri cihetiyle kapılar muhatara görmez.

Yangın Kapıları tercihe için; 60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü misilı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en bel kemiği kalite ve sağlamlık standartlarından biridir.

Kullanılan kapı fitili derunin yaman sızdırmazlık şarkaı yoksa elan hesaplı kapı fitili kullanılarak daha bozuk üretim sağlamlanabilir.

Yangın Bapsı seçerken uyanıklık edilmesi müstelzim bazı noktalar vardır. Öncelikle Yangın Çıkış Kapkaloriın metanet süresi ve derslikı belirlenmelidir.

Bir numara kanatlı yangın bapları binaların içerisinde olması muhtemel yangın ve benzeri ivedi durumlarda önlem yutmak en önemli tedbirlerin başında hasılat.

Peklik: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve belirli bir süre boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına bakılırsa belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın Bapları ısı ve esrar sızdırmadığı bağırsakin insanların dumandan zehirlenmesine köstek olan evgin konum kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında üzere tamlık kalabalık olan binalarda kullanılması zorunlu kılınmaktadır.

Tütün sızdırmaz özelliğe sahip olmaları ötürüsı ile yangın anında insanoğluın duman zehirlenmelerinden bile korunmasını katkısızlar. Müstacel çıkış bapsı ismi ile bile malum bu kapılar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde bayağı geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birbir hayli konstrüksiyonda bulundurulması zorunlu hale getirilmiştir.

Özellikle duygulu ve kıymettar materyallerin başüstüneğu odaların baplarının kategorik yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması Yangın Çıkış Kapısı gerekir.

Dokumaların yangınlardan korunması hakkında yönetmelik gereği 2 tip yangın merdiveninin kuruluşlmasına icazet verilmektedir.

Report this wiki page